Heeft uw hond of kat een goed gebit?

Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan u denkt!

In februari, de “Maand van de Gebitsverzorging” , besteden wij hier extra aandacht aan.

Iedere werkdag tussen 10:30-11:30 uur bent u op afspraak van harte welkom voor een gratis gebitscontrole van uw hond of kat door één van onze paraveterinairen. Ook geven zij kosteloos en vrijblijvend tips over hoe u het gebit van uw huisdier het beste kunt verzorgen. Kom ook langs!

Onze werkzaamheden

Paarden

Paarden

Onze praktijk biedt uitsluitend eerstelijns zorg aan paarden. Het onderzoek en de behandeling van paarden door onze dierenartsen gebeurt vrijwel altijd op de locatie waar uw paard gestald staat omdat wij op de praktijk geen ruimte hebben om paarden te ontvangen. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, alle dagen van de week bereikbaar. Voorbeelden van spoedgevallen kunnen zijn: verwondingen, koliek, acute ernstige kreupelheid en geboortehulp. Voor minder acute gevallen kunt u tijdens…

Onze medewerkers

Kelly Geus

Kelly was al op jonge leeftijd dol op dieren en maakte daar geen geheim van: met haar konijn in een kinderwagen, wandelde zij af en toe door het centrum van Den Burg. En iedere vrije minuut was zij tussen ' beesten' de vinden.