Heeft uw hond of kat een goed gebit?

Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan u denkt!

In februari, de “Maand van de Gebitsverzorging” , besteden wij hier extra aandacht aan.

Iedere werkdag tussen 10:30-11:30 uur bent u op afspraak van harte welkom voor een gratis gebitscontrole van uw hond of kat door één van onze paraveterinairen. Ook geven zij kosteloos en vrijblijvend tips over hoe u het gebit van uw huisdier het beste kunt verzorgen. Kom ook langs!

Onze werkzaamheden

Paarden

Paarden

Onze praktijk biedt uitsluitend eerstelijns zorg aan paarden. Het onderzoek en de behandeling van paarden door onze dierenartsen gebeurt vrijwel altijd op de locatie waar uw paard gestald staat omdat wij op de praktijk geen ruimte hebben om paarden te ontvangen. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, alle dagen van de week bereikbaar. Voorbeelden van spoedgevallen kunnen zijn: verwondingen, koliek, acute ernstige kreupelheid en geboortehulp. Voor minder acute gevallen kunt u tijdens…

Onze medewerkers

Sonja Bakker

In het kader van haar opleiding dierverzorging, kwam Sonja op een dag naar Texel voor een stage op een schapenbedrijf. De stage was geweldig, maar de boer was nóg leuker. ‘Boer zocht vrouw’, en met dank aan deze boer, bleef Sonja uiteindelijk op het eiland.